Κλασικά Έπιπλα Αρζουμανίδης

ΙΣΤΟΡΙΑ:

Η εταιρεία ΕΠΙΠΛΑ ΑΞΙΑΣ ΑΡΖΟΥΜΑΝΙΔΗ άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στα μέσα της δεκαετίας του ’60 στο κεντρικότερο σημείο της Θεσσαλονίκης στην οδό Παύλου Μελά. Μετά από 35 χρόνια το 2000 ανοίγει μία καινούρια έκθεση 1000τμ στην λεωφόρο Λαγκαδα παρουσιάζοντας μία μεγάλη και συνεχώς διευρυμένη συλλογή κλασικών επίπλων. To 2010 η έκθεση της οδού Παύλου Μελά μεταφέρθηκε στην οδό Γρηγορίου Παλαμά 7 παρουσιάζοντας μεγάλη συλλογή μικροεπίπλων όλων των ειδών.
Παρόλες τις αντιξοότητες που δημιουργήθηκαν στην ελληνική αγορά με την εισβολή μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών και την όλο και αυξανόμενη προσφορά μηχανοποιημένων και τυποποιμένων επίπλων η επιχείρηση προστάτεψε διαχρονικά τους πελάτες της επιμένοντας στο χειροποίητο κλασικό έπιπλο.
Για 55 περίπου χρόνια, επιλέγονται οι καλύτεροι συνεργάτες και οι πιο ταλαντούχοι σχεδιαστές και τεχνίτες ώστε τα κλασικά έπιπλα μας να ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις τόσο των παλιών όσο και των νέων πελατών.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ:

ΕΠΙΠΛΑ ΑΞΙΑΣ σημαίνει Κλασσικά Σχέδια, Χειροποίητη Κατασκευή, Διαχρονική Φινέτσα.

ΠΡΟΦΙΛ:

Η εταιρεία Αρζουμανίδης επιλέγει και παρουσιάζει στην ανανεωμένη έκθεση στο κατάστημα της στο 4,5χιλ. Θεσσαλονίκης-Λαγκαδά ξεχωριστές χειροποίητες δημιουργίες κλασικών επίπλων άριστης κατασκευής, με πολύ υψηλές προδιαγραφές ποιότητας. Τόσο η άριστη γνώση και η σωστή κατάρτισή πάνω στο έπιπλο μετά από  χρόνια εμπειρίας στο χώρο, όσο και η διαρκής ενημέρωση πάνω στις τάσεις της μόδας και της παγκόσμιας αγοράς έχουν καταφέρει να χτίσουν μία αληθινή σχέση εμπιστοσύνης με το αγοραστικό κοινό.